Opiskelijajäseneksi työryhmään?

Kasvatustieteiden laitoksen Opetuksen kehittämisen johtoryhmään ja Jatkuvan oppimisen valmisteluryhmään olisi kumpaankin avoinna yksi opiskelijajäsenen paikka.

Opetuksen kehittämisen johtoryhmään kuuluvat tiedekunnan kaikkien koulutusten valmisteluryhmien puheenjohtajat ja siellä pohditaan tiedekunnan yhteisiä linjauksia liittyen mm. opetusuunnitelmiin, aloituspaikkoihin, valtakunnalliseen ja kansainväliseen koulutusyhteistyöhön ja koulutuksen laadunvalvontaan.

Jatkuvan oppimisen valmisteluryhmässä käsitellään nimensä mukaisesti jatkuvaa oppimista, kuten täydennyskoulutusta, avointa yliopisto-opetusta, erillisiä opintoja ja opettajankoulutuksen erillisiä opintoja. Siellä mm. valmistellaan näiden koulutusten opetussuunnitelmat ja valintaperusteet, huolehditaan opetusresurssien riittävyydestä ja laitosten sekä yliopistojen välisestä yhteistyöstä ja kehitetään tiedekunnan jatkuvan oppimisen toimintaa.

Näihin työryhmiin osallistuminen on varmasti mielenkiintoista ja antoisaa juurikin kasvatustieteiden opiskelijoille! Ota siis rohkeasti yhteyttä hallitukseen tai laita suoraan viestiä kopolle eivirt@utu.fi 11.9. mennessä, jos kiinnostuit tai kaipaat lisätietoja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: