Specia

specia_logo_fi_rgb

SPECIA – kasvatustieteilijän ammattijärjestö!

SPECIA ry on asiantuntijoiden ja esimiesten ammattijärjestö, jonka jäsenistöstä suuri osa on kasvatustieteilijätaustaisia. Specialaiset kasvatustieteilijät opiskelevat yleistä- tai aikuiskasvatustiedettä eivätkä opiskelijat aina tiedä millaisiin tehtäviin omalta alalta valmistutaan tai kuinka oma korkeakoulutus tulisi hinnoitella. Yhtenä tavoitteistamme onkin antaa vastauksia näihin kysymyksiin ja valvoa kasvatustieteilijöiden etuja sekä oikeuksia työelämässä.

SPECIAan kannattaa liittyä jo opiskeluaikana. Oman alan ammattijärjestö työskentelee ammatillisen identiteetin vahvistamiseksi, oikeudenmukaisen työelämän turvaamiseksi sekä tarjoaa monenlaisia jäsenpalveluja myös opiskelijoille. Specialaisia on jo yli 6 300 sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Alansa asiantuntijatehtäviin suuntautuvia opiskelijoita SPECIAssa on noin 900.

SPECIAn asiantuntijat sinua työnhaussa, cv:n laatimisessa sekä tarkistavat työsopimuksen puolestasi. Neuvontaa saat kaikissa työhön liittyvissä kysymyksissä työn luonteesta riippumatta ja kaikki SPECIAn jäsenedut matkavakuutuksesta gradupankkiin ovat käytettävissäsi. Lisäksi specialaisena opiskelijana voit kerryttää työttömyysturvaa jo esimerkiksi kesätöiden ajalta. Jäsenyys on opiskelijalle ilmainen, maksat jäsenmaksun 1% vain tekemästäsi työstä.

Lisätietoja SPECIAsta ja opiskelijajäsenyydestä sekä sähköisen liittymislomakkeen löydät SPECIAn internetsivuilta osoitteesta http://www.specia.fi

Käy tykkäämästä meistä myös Facebookissa!

Specian kootut CV-vinkit näet tästä linkistä!

Tervetuloa SPECIAan!