Katko ry on vuonna 1971 perustettu Turun yliopiston kasvatustieteen, erityispedagogiikan ja aikuiskasvatustieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Myös erityisopettajien tutkinto-ohjelmassa opiskelevat kuuluvat Katko ry:n vuodesta 2022 alkaen, jolloin uusi tutkinto-ohjelma perustettiin Turun yliopistoon.

Katko ry:n tehtävänä on valvoa opiskelijoidensa etua yliopistomaailmassa, ylläpitää opiskelijakulttuuria sekä järjestää opiskelijoilleen juhlatapahtumien lisäksi kaikkea hyvinvointitapahtumista työelämätoimintaan. Katko ry on sitoutunut tiedekuntajärjestönsä Index ry:n turvallisen tilan periaatteisiin ja hyväksyy kaikki katkolaiset juuri sellaisena kuin he ovat tervetuloa mukaan toimintaan. <3

Katko ry on Turun yliopiston ylioppilaskunnan alainen järjestö ja edellä mainitun Index ry:n kanssa hyvin vahvassa yhteistyössä. Index ry on kasvatustieteiden ja yhteiskuntatieteiden tiedekuntajärjestö. Lisäksi teemme yhteistyötä muihin tiedekuntiin kuuluvien ainejärjestöjen kanssa, sillä poikkitieteellisyys on parasta! Myös valtakunnallinen yhteistyö on toisten kasvatustieteiden ainejärjestöjen kanssa hyvissä voimissa. Luonnollisesti myös yhteistyö kasvatustieteiden tiedekunnan ja laitoksen kanssa on tärkeässä osassa opiskelijoiden edunvalvonnan vuoksi.

Liity katkolaiseksi ja nauti hyvästä menosta – Katkolla on hyvä olla!

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: