Katko tarjoaa jäsenistölleen monenlaista toimintaa. Vuosittain opiskeluarkea piristävät Katkon hallituksen järjestämät tapahtumat, kuten fuksiviikot, erilaiset sitsit ja baaribileet, liikuntakokeilut, hengailuillat ja muut vaihtelevat esimerkiksi työelämään ja kulttuuriin liittyvät tapahtumat. Jäsenenä olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin Katkon, Indexin ja SKOLin tapahtumiin. Katko huolehtii myös opiskelijoidensa edunvalvonnasta yliopistomaailmassa.

Liittymällä Katkon jäseneksi liityt samalla automaattisesti kattojärjestöömme Index yhteiskuntatieteet ja kasvatustieteet ry:hyn ja Suomen kasvatustieteiden opiskelijoiden liitto SKOL ry:hyn. 

Näin liityt Katkon jäseneksi:

  1. Täytä liittymislomake.
  2. Maksa jäsenmaksu.
  3. Hae Katkon tarra Katkon kuukausittaisesta päivystyksestä maksukuittia vastaan.
  4. Ole katkolainen!

Miten maksan?

Katkon jäsenmaksu on 35 euroa. Se maksetaan Katkon tilille FI59 4713 0010 0244 04. Jäsenyys on voimassa 7 vuotta ja sen voi uusia seitsemän vuoden jälkeen.

Katko päivystää joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina Educariumin 4. kerroksessa hengailutila Maunon edessä. Katkon tarroja saa muiden tuotteiden lisäksi päivystyksestä.

Katkon jäsen on velvoitettu ilmoittamaan jäsentietonsa uudelleen niiden muuttuessa. Muutosilmoituksen voit tehdä hallitukselle sähköpostitse katko@utu.fi

Mikäli haluat peruuttaa jäsenyytesi kokonaan, ole yhteydessä Katkon hallitukseen sähköpostitse katko@utu.fi.

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: