SKOL

SKOL, eli Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liitto on alkuvuodesta 2018 perustettu Suomessa opiskelevien kasvatustieteilijöiden yhteistyöjärjestö.
Liiton tarkoituksena on kehittää yhteistyötä eri kaupunkien kasvatustieteiden opiskelijoiden välillä sekä vahvistaa kasvatustieteilijöiden brändiä työmarkkinoilla.

SKOLin tavoitteena on tehdä kaupunkien välisestä yhteistyöstä helppoa toimimalla linkkinä järjestöjen välillä sekä järjestää jäsenyhdistysten jäsenille yhteistä toimintaa, kuten excursioita. SKOL myös välittää tietoa esimerkiksi siitä, mitä kasvatustieteilijöillä on tarjota työmarkkinoille sekä mistä kasvatustieteiden opinnot koostuvat. SKOLin nettisivuilta löydät esimerkiksi kasvisaakkoset, jotka kuvaavat kasvatustieteilijöiden osaamisalueita. Sivuilta löytyy myös podcast, jossa keskustellaan kasvatustieteiden alumnien kanssa.

Katkon jäsenenä olet automaattisesti myös SKOLin jäsen, ja siten oikeutettu osallistumaan SKOLin tapahtumiin. Suosittuja tapahtumia ovat muun muassa vuosittaiset Supersitsit ja Kasvis-risteily.

Lisätietoa SKOLista saat SKOL-vastaavalta, SKOLin nettisivuilta,  ja somesta:
Facebook: Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liitto
Instagram: skolgram
Nettisivut: https://kasvatustieteidenopiskelijat.com/

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: