Laitoksen työryhmiin haetaan opiskelijajäseniä

Kasvatustieteiden tiedekunnassa ollaan asettamassa uusia työryhmiä 1.8.2020 alkavalle kaudelle ja niihin tarvittaisiin useampi uusi opiskelijajäsen. Kaudet ovat pääsääntöisesti kahden vuoden mittaisia jaksoja, mutta myös vain vuodeksi sitoutuminen on mahdollista ainakin osassa työryhmiä. Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan tai sinulla on jotain kysyttävää opiskelijajäsenenä toimimisesta, ota rohkeasti yhteyttä Katkon hallitukseen esim. sähköpostitse katko@utu.fi 24.7. mennessä.

Seuraaviin työryhmiin on siis mahdollista osallistua:

Saavutettavuustyöryhmä 31.7.2022 asti

Yksi opiskelijajäsen

”Turun yliopistolle on laadittu saavutettavuusohjelma. Saavutettavuudella tarkoitetaan monenlaisten toimijoiden mahdollisuutta osallistua ja toimia yliopistoyhteisössä yhdenvertaisesti, ominaisuuksistaan riippumatta. Turun yliopiston saavutettavuusohjelmassa saavutettavuutta tarkastellaan fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen ympäristön, viestinnän sekä taloudellisen saavutettavuuden näkökulmista. Ohjelma ja sen tukena oleva toimintasuunnitelma selkiyttävät työnjakoa saavutettavuusasioissa yliopiston sisällä ja asettavat työlle pitkän ja lyhyen tähtäimen tavoitteita. Ohjelmatyöhön kannusti EU:n laajuinen verkkosaavutettavuuden direktiivi, jonka siirtymäaika päättyy 23.9.2020. Sen jälkeen esimerkiksi kaiken verkkosivuille tulevan materiaalin tulee olla saavutettavaa. Tiedekunnan saavutettavuustyöryhmän tehtävänä on kehittää saavutettavuutta tiedekunnan toiminnoissa yliopiston saavutettavuusohjelman mukaisesti.”

Opetustaitotoimikunta 31.7.2022 asti

Yksi opiskelijajäsen ja yksi varajäsen

”Tiedekunnan opetustaitotoimikunnan tehtävänä on arvioida kaikki dosentuureihin sekä opettajankoulutuslaitoksen ja kasvatustieteiden laitoksen tehtävien täyttöön liittyvät opetusnäytteet. Opetustaitotoimikunta korvaa aikaisemmat laitosten omat opetusnäytetoimikunnat. Opetustaitotoimikunnan tehtävänä on myös arvioida opetustaitoa laajemmin osana henkilöstön rekrytointiprosessia. Toimikunta kutsuu tarvittaessa arviointiin mukaan täytettävänä olevan tehtävän alan asiantuntijoita.

Opetustaitotoimikunta varaa kuukausittaiset kokousajat lukukaudeksi kerrallaan. Opetustaitotoimikunta kokoontuu keskiviikkoisin klo 10 aina kaksi viikkoa ennen johtokunnan kokousta. ”

Viestintätyöryhmä 31.7.2022 asti

Yksi opiskelijajäsen

”Viestintätyöryhmän tehtävänä on suunnitella ja kehittää tiedekunnan viestintää kokonaisuutena.”

Kasvatustieteiden tutkinto-ohjelman ja erityisopettajaopintojen valmisteluryhmä 31.7.2022 asti

Kaksi opiskelijajäsentä jokaisesta pääaineesta

”Valmistelutyöryhmän tehtävänä on omalla toimialallaan esim. kehittää kasvatustieteiden tutkinto-ohjelmaa, kehittää tiedekunnan erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavia opintoja ja erityisopetuksen harjoittelua sekä valmistella näiden tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmat.” Ja paljon muuta mielenkiintoista, lue lisää laitoksen intrasta: https://intranet.utu.fi/fi/yksikot/edu/tiedekunta/tyoryhmat/koulutus-1/Sivut/home.aspx

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: