Katkon Gaala 2019

P46

Katkon 48. syntymäpäiviä juhlittiin historiallisesti toisessa Katkon Gaalassa perjantaina 15.3.2019 Tarmon talolla.

Juhlaan osallistui runsas 70 osallistujaa, jotka olivat katkolaisia, heidän avecejaan, sekä laitoksen ja tiedekunnan henkilökuntaa ja yhteistyöjärjestöjen edustajia. Iltaa siivittivät rennot ohjelmanumerot, kuten arvonta ja jo viime vuonna tutuksi tullut Gaalan Parhaat-äänestys.

P7.jpg

Puheet juhlassa kuultiin Katkon nykyiseltä puheenjohtajalta Sara Pajuselta sekä erityispedagogiikan professori Päivi Pihlajalta.

Tänä vuonna äänestyksessä palkittiin kiertopalkinnoin ja maittavin lahjoin: Vuoden Karhu, Vuoden Kisuli, Vuoden Bilekuva ja Vuoden Sitsilaulu.

Voittajiksi valikoituivat yleisöäänestyksellä Konsta Collanus, Sofia Saarinen, ”Kemistit” valloittavat kauppiksen ja Naidaan lampaita. Lisäksi Gaalan parhaiksi pukeutujiksi palkittiin punaiseen pukeutuneet Julia Kuitunen ja Meri Kärki.

P25.jpg

Juhlan maittavan kasvisruokabuffetin meille tarjoili Kestisisko, ja loppuillasta Gaalan juhlijoita tanssitti tuttu ja aina yhtä upea I/O-speksin bändi!

P49

Katkon Gaala -toimikunta ja Katkon hallitus 2019 kiittävät aivan valtavasti upeista ja onnistuneista juhlista!

Lisäksi suuri kiitos sponsoreillemme Academic Workille, Legioonalle ja Kansanvalistusseuralle, sekä mahtavalle kuvaajallemme Miika Suhoselle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: