Tervetuloa Katkon uusi opiskelija!

Hei uusi opiskelija ja onnittelut vielä opiskelupaikasta!

Katko ry on kasvatustieteiden tiedekunnan toinen ainejärjestö Opex ry:n rinnalla. Opexilla opiskellaan opettajankoulutuslaitoksella ja meillä Katkolla kasvatustieteiden laitoksella. Ensimmäisten opiskeluviikkojesi aikana tulet valitsemaan pääaineeksesi joko yleisen kasvatustieteen, aikuiskasvatustieteen tai erityispedagogiikan.

Sivun yläpalkista löytyy Uusille opiskelijoille – pudotusvalikko, josta puolestaan löytyy hyödyllistä tietoa erilaisista sähköpostilistoista ja linkki fuksivihkoon, josta löydät muun muassa fuksisanaston ja syksyn kalenterin.

Fuksivihon avulla voit tutustua Katko ry:n hallitukseen ja yliopistomaailmaan. Opiskelijatuutoreihin pystyt tutustumaan tuutorikirjeen avulla tai viimeistään syksyn orientaativiikolla, jolloin he järjestävät uusille opiskelijoille yhteistä ohjelmaa.

Tsekkaa myös Katkon infopaketti uudelle opiskelijalle!

IMG-20180130-WA0021

Kuva1.png

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallituksen ja tuutoreiden puolesta haluamme toivottaa ihanaa ja rentouttavaa loppukesää, me näemme syksyllä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: