Katko toivottaa hyvää kesää ja onnea valmistuville opiskelijoilleen!

Pro Tip

Katkon toiminta on taputeltu pakettiin tältä lukuvuodelta. Kevään viimeiset hengailuilta ja liikuntavuoro pidettiin toukokuussa, kun Kuuvuoren kentällä pelattiin tiukat pesäpallopelit ja Educariumilla nautittiin leffaillasta. Iso kiitos kaikille aktiiveille, toimintaan osallistuneille jäsenille ja yhteistyökumppaneille sekä -järjestöille!red-rose-2

Kevät ja ovella kolkutteleva kesä tarkoittavat myös sitä, että tiedekunnastamme valmistuu joukko opiskelijoita. Katko haluaa antaa mitä suurimmat onnentoivotukset valmistuville ja iloa tulevaisuuteen!

Hallitus lomailee elokuuhun asti ja palaa toimintaan, kun uudet opiskelijat saapuvat. Uusia opiskelijoita ovat ottamassa vastaan hallituksen lisäksi ensi vuoden tuutorit Miia, Kanerva, Sofia, Fanny-Sofia, Ella, Veera, Jenna, Jutta ja Sara.

Tuleva syksy ja lukuvuosi tuo mukanaan paljon jännittäviä yhteistyökuvioita Katkon osalta, joten kaikki korvat hörölle sitten lomilta palaillessa!

Hyvää kesää, nähdään syksyllä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: