Niin, mikä sieltä tulee? No VAPPU tietenkin!

Katkon Vappu

Opiskelijan parasta aikaa eli vappua vietetään myöskin Katkolla ja tänä vuonna kokonaisten yhdeksän päivän ajan. Luvassa monenlaista mahtavaa tekemistä jokaiselle! Alta löydät Katkon menot ja Indexin meiningit, kuten monet muut juhlahumut, joita tullaan 23.4.-1.5.2018 järjestämään.

Päivityksiä ja tarkempaa tietoa Indexin vapputapahtumista löydät Indexin Vappu 2018 -tapahtumasta!

Maanantai 23.4.
KATKON BRUNSSI
Viikon ensimmäisenä päivänä otetaan pehmeä lasku kohti Vappua, kun Katko pitää rennon brunssin Educariumilla klo 11-13. Sään salliessa brunssi pidetään pihalla ja tarjolla on grillattavaa. Brunssi pidetään nyyttäriperiaatteella, joten tuo omat herkkusi jakoon ja nautitaan yhdessäolosta!

Tiistai 24.4.
KATKO VS. TYK RY BEER PONG -TURNAUS
Punaiset haalarit kohtaavat beer pong-turnauksen merkeissä Q-talon Vähä-Heikkilässä tiistai-iltana 18-22. Tule todistamaan kuka voittaa pyhän pelin herruuden – kasvatustieteilijä vai kemisti? Turnaukseen on ilmoittautuminen, joka julkaistaan myöhemmin, mutta paikalle voi ja kannattaa tulla myös kannustamaan.

DEN GLIDER INDEX JA LÄTKÄSSÄ VAPPUUN: MM95-BILEET
Tiistaina harrastetaan Indexin puolella myös toisenlaista urheilua: pöytälätkää! Den Glider Index-pöytälätkäturnaus tulee jälleen ja sitä seuraa Lätkässä vappuun: MM95-baaribileet Lynissä.

Keskiviikko 25.4.
TRIVIAL PERSEET JA INDEXIN VAPPUPÄIVYSTYS
P-klubin legendaarisella Trivial Perseet-rastikierroksella kierretään Turun kampusaluetta 3-6 hengen joukkueissa Trivial Pursuitin hengessä. Tapahtuma starttaa porrastetusti klo 15:30 alkaen.

Päivällä pääset myös nauttimaan Indexin vappupäivystyksestä ja siellä tarjotuista vappuherkuista.

Torstai 26.4.
AKATEEMISET PUSSIKALJAT
Torstaina Index ja SYY-Turku tarjoavat mahdollisuuden ottaa happea ja kaljoitella ja grillailla Publicumin pihalla. Tuo vilttisi, grillimakkarasi ja sixpackisi ja tule rentoutumaan!

Perjantai 27.4.
VAPPUOLYMPIALAISET
Perjantaina starttaavat klassiset Vappuolympialaiset, joissa mitataan vannoutuneen vaputtajan kuntoa. Rastikierros lähtee Publicumin pihalta kello 18:00, kun osallistujat jaetaan sekajoukkueisiin. Kyseessä on ilmainen tapahtuma, ei ilmoittautumista!

MAYDAY MAYHEM -OPISKELIJATIVOLI
Perjantaina järjestetään Kupittaanpuistossa MayDay Mayhem-Opiskelijativoli. Kupittaalla pääset viettämään railakkaan tivolipäivän, sillä sisäänpääsymaksulla pääset kiertämään laitteita 20-23. Päivän jälkeen pääsy jatkoille Aalto-yökerhoon.

Lauantai 28.4.
INDEXIN PÄIVÄSITSIT
Viikonlopun avaa mikäs muukaan, kuin päiväsitsit! Sitsikello kajahtaa T-talolla jo kello 16:00 ja kuuden tunnin ajan (16-22) varttuneimpiakin sitsaajia koetellaan.

Sunnuntai 29.4.
BRUNCHEN KOMMER
Lepopäivän, sunnuntain, kunniaksi on taas hyvä hetki hengähtää ja nauttia brunssista Educariumin ja Publicumin pihalla. Tarjolla monipuolisesti brunssisapuskaa!

Maanantai 30.4.
INDEXIN & OPEXIN VAPPUTANSSIT JA LAKITUS
Vappuviikon huipentaa Indexin ja Opexin perinteiset vapputanssit. Educariumin ja Publicumin pihalla tarjolla boolia, erinomaista poikkitieteellistä seuraa ja livemusiikkia.
Vapputansseista siirrytään Taidemuseonmäelle lakitukseen.

TYYn vappuinfo löytyy TYYlikäs vappu 2018 – linkin takaa!

Tiistai 1.5.
TYYLIKÄS VAPPU – VARTIOVUOREN VAPPUPIKNIK
Nappaa lakkisi ja jaksamisesi rippeet ja tule Vartiovuorelle vappupäiväksi nauttimaan elämästä ja siirtämään ajatuksesi kohti alati läheneviä kesälaitumia.

Ihanaa loppukevättä rakkaat katkolaiset, vielä jaksaa!

KatkonVappu 2018.jpg

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: