Specia etsii tilausgradun tekijää!

Specia etsii tilausgradun tekijää tutkimukseen, jossa selvitetään kuinka kasvatustieteilijätaustaiset Specian jäsenet ovat sijoittuneet työmarkkinoille. Gradun tekijä saa itse valita tutkimuksen näkökulman ja metodin, ainoana ehtona on kartuttaa tietoa kasvatustieteilijä-jäsenten sijoittumisesta työmarkkinoille. Tutkimus julkaistaan osana Specian tutkimussarjaa ja tulosten tulee olla käytettävissämme vuoden 2018 loppuun mennessä. Specia maksaa työstä 3000 euron palkkion tutkimuksen valmistuttua. Jos kiinnostuit Specian tarjoamasta tilausgradumahdollisuudesta, laita sähköpostitse Specian toimistolle toimisto@specia.fi, lyhyt kuvaus itsestäsi sekä tutkimukseen suunnittelemastasi näkökulmasta 22.9. mennessä. Tekijä valitaan ajankohtaisimman ja mielenkiintoisimman näkökulman perusteella.

 

Täältä löydät tarkemmat tiedot ja hakuohjeet liittyen tilausgraduun: https://specia.fi/tapahtumat-ja-toiminta/uutinen/specia-etsii-tilausgradun-tekijaa/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: