Haussa hallitus ja tiimit vuodelle 2017

KATKO REALLY WANTS YOU.jpg

Hei, katkolaiset!

Syyskokous lähestyy. Se pidetään maanantaina 7.11. klo 17:00 lähtien EDU3-luentosalissa Educariumin kolmannessa kerroksessa. Syyskokouksessa käsitellään tavanomaisesti ainakin sääntömääräiset asiat, joista tässä vaiheessa kiinnostavin on tietysti tulevan vuoden hallitustoimijoiden valinta. Muita sääntömääräisiä asioita ovat tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, jäsenmaksun suuruudesta päättäminen ja toiminnantarkastajien valinta.

Ehdotukset toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioksi lähetän virallisen kokouskutsun ja asialistan mukana vähintään viikkoa ennen syyskokousta. Varsinaista kokouskutsua odotellessa on loistava aika pohtia, olisitko juuri Sinä kiinnostunut ryhtymään Katkon toimijaksi! Tällä kertaa hallituksen asettamisen lisäksi on luvassa hieman muutakin, sillä muutama projekti etsii toteuttajaa. Tarjolla on puuhaa usealla eri alueella kiinnostuksenkohteista ja toivotusta intensiteetistä riippuen. Tässäpä kokonainen lista etsimistämme henkilöistä!

1) Hallitustoimijat vuodelle 2017
2) Laulukirjatiimi
3) Kasvis-risteilytiimi
4) Duunisafaritiimi
.
.
1) Hallitustoimijat vuodelle 2017
Katkon toimintaa toteuttaa syyskokouksen asettama hallitus. Katkon hallitukseen voivat hakea kaikki Katko ry:n jäsenet – muita vaatimuksia ei ole! Ainejärjestötyö ei vaadi aiempaa kokemusta, vaan edelliset toimijat perehdyttävät uudet tulokkaat tehtäviinsä. Mikäli olet aktiivinen ja innokas, älä suotta epäröi tarttua haasteeseen! Hallituksessa toimiminen on paitsi mukavaa, se tarjoaa myös todella hyödyllisiä kokemuksia ja verkostoja tulevaisuutta ajatellen, ja kirsikkana kakun päälle 2 opintopistettä!Sääntömääräisessä syyskokouksessa nimetään hallituksen yleinen kokoonpano, mutta erikseen myös hallituksen puheenjohtaja sekä Index-vastaava. Kyseiset henkilöt kuuluvat siis tasavertaisina muuhun hallitukseen ja luetaan mukaan hallituksen jäsenmäärään, joka on vähintään viisi (5) ja enintään kaksitoista (12). Muut tärkeät tehtävät (esim. sihteeri, koulutuspoliittiset vastaavat, tapahtumavastaavat) hallituslaiset jakavat keskenään vuoden 2017 alkuun mennessä. Mikäli hallitukseen hakijoita on enemmän kuin paikkoja on mahdollista tarjota, suoritetaan syyskokouksessa äänestys, jossa jokaisella paikalla olevalla katkolaisella on äänioikeus.

Jos olet kiinnostunut hakemaan vuoden 2016 hallitukseen, ilmoita halukkuudestasi mieluiten puheenjohtajalle kirjallisesti lokakuun loppuun mennessä. Hakemuksen ei tarvitse olla pitkä, kunhan kerrot seuraavat asiat:

1. Kuka olet? Voit kertoa lisäksi miksi haluat hallitukseen tai miksi juuri sinut tulisi valita.
2. Ilmaise haluatko toimia puheenjohtajana, Index-vastaavana tai jonain muuna hallituksen jäsenenä.Hakemukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen jojumaa[at]utu.fi. Jos tahdot, voit ilmoittaa kiinnostuksestasi myös suullisesti ennen syyskokousta, tai yllättää kaikki ja ilmoittaa aikomuksistasi vasta syyskokouksessa!

Jos ja kun kysyttävää hallituksen pesteistä, kokoustamisesta, toiminnan pyörittämisestä tai muusta aiheeseen liittyvästä ilmenee, tässä muutama vinkki:
– Tule seuraamaan kokouksia! Kokousten ajankohdat ilmoitetaan viikkotiedotteessa.
– Tsekkaa nettisivuilta hallitus 2016.
– Lue esimerkiksi Wirike 2/2015: https://issuu.com/katkory/docs/wirike22015pdff/39?e=1
– Lähesty hallituslaista; laita viestiä tai nykäise hihasta Edulla!

2) Laulukirjatiimi
Katkolla on ikioma punainen laulukirja. Nykyinen versio laulukirjasta on palvellut meitä jo vuosikaudet, mutta löytäessään tiensä monien katkolaisten vakiovarusteeksi kirjojen lukumäärä on, luonnollisesti, pienentynyt. Jotta tulevienkin vuosikurssien opiskelijoilla on mahdollisuus lunastaa itselleen oma opus, laulukirjoja on hankittava lisää! Laulukirjatiimin tehtävänä on hyviä perinteitä vaalien ja mahdollisesti parannuksia tehden koota uusi, entistä ehompi Katkon laulukirja viimeistään syksyksi 2017. Olit sitten sitsikonkari tai tuoreilla ideoilla varustettu vasta-alkaja, nyt on tilaisuutesi päästä historian(laulu)kirjoihin! Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi projektivastaava Iisa Niemelle (iicani[at]utu.fi).

3) Kasvisristeilytiimi
Jo vuosien ajan Suomen kasvatustieteiden opiskelijat ovat kerääntyneet yhteen verkostoitumaan ja tietysti vaihtamaan vapaalle Kasvisristeilyn merkeissä. Tänä vuonna Helsingistä lähteneen risteilyn järjesti Aikuiskasvatuksen Kilta, ja keväällä 2017 koittaa Katkon vuoro lähettää matkaan kasvatustieteilijöillä lastattu laiva! Risteily lähtee Turusta 6.4.2017. Hakemamme Kasvisristeilytiimin tehtävänä on hoitaa tapahtuman järjestelyt; käytännön asiat, markkinointi, viestintä, ilmoittautumiset, ohjelma… Eeppinen konsepti on valmis ja vain toteuttajia vailla! Jos halajat päästä osaksi kansallisen spektaakkelin järjestämistä, älä epäröi ottaa tilaisuutta vastaan! Ilmianna itsesi ulkosuhdevastaava Emma Tuomolalle (esktuo[at]utu.fi).

Tästä inspiraatioksi KASVISRISTEILY 2016 -Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/972490139466181/

4) Duunisafaritiimi
Duunisafari on alkuperältään Aikuiskasvatuksen Killan kehittämä konsepti, jossa opiskelija suorittaa 1-3 päivän mittaisen ”tet-harjoittelun” jossain kasvatustieteilijälle soveltuvassa työpaikassa. Opiskelija siis pääsee konkreettisesti seuraamaan alumnin työtä organisaatiossa muutaman päivän ajaksi, ja mahdollisesti tekemään myös pieniä työtehtäviä! Haku Duunisafarille järjestetään 4 kertaa vuodessa ja Safarille pääsevät opiskelijat arvotaan hakijoiden kesken. Samaan Safari-kohteeseen otetaan mentorien resursseista riippuen 1-2 opiskelijaa.

Duunisafarille päässeet opiskelijat ovat olleet tyytyväisiä kokemuksiinsa, ja haluaisimme Duunisafarin myös Turkuun, jotta saisimme lisää tietoa mahdollisuuksistamme ja kasvatustieteilijöiden työkentästä. Toimikuntaan olisi hyvä saada noin 3-5 aktiivista ja innostunutta henkilöä, jotka haluavat kehittää Katkon opiskelijoiden mahdollisuuksia tutustua kasvatustieteilijöiden tulevaisuuden mahdollisuuksiin! Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Emma Tuomolaan joko Facebookissa tai sähköpostilla (esktuo[at]utu.fi).

Nyt jos koskaan on siis monenlaisia mahdollisuuksia osallistua Katkon toimintaan! Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä edellä mainittuihin hallituslaisiin! Myös muilta hallituslaisilta ja vanhoilta ja viisailta toimijoilta on suositeltavaa ammentaa tietoa. Sähköpostiosoitteet, lisätietoa Katkon toiminnasta, hallituspesteistä, yhdistyksen säännöistä ynnä muusta löydät näihin nettisivuihin tutustumalla.

Toivottavasti kuulemme teistä pian! :-) 

Katkon hallituksen puolesta,
 
Jonna Määttä

hallituksen puheenjohtaja
Turun Kasvatustieteiden Klubi Katko ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: