Katko loves Her

Katkolainen, haluatko kokea suuria tunteita leffateatterin pimeydessä?

Mennään katsomaan Her keskiviikkona 19.2. klo 20.45!

Spike Jonzen ohjaama ja käsikirjoittama ”Her” sijoittuu lähitulevaisuuden Los Angelesiin. Tarinan pääosassa nähdään Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) – monisärmäinen, henkevä mies, joka ansaitsee elantonsa kirjoittamalla koskettavia, henkilökohtaisia kirjeitä toisten ihmisten puolesta. Pitkän suhteen päättyminen on särkenyt hänen sydämensä, mutta hän kiinnostuu uudesta edistyksellisestä käyttöjärjestelmästä, jonka mainostetaan olevan intuitiivinen ja ainutlaatuinen oma itsensä. Sen käynnistettyään hän saa ilokseen tavata “Samanthan”, fiksun naisäänen (Scarlett Johansson), joka on yhtaikaa oivaltava, herkkä ja jopa yllättävän hauska. Samanthan tarpeet ja halut voimistuvat samaan tahtiin hänen omiensa kanssa, ja lopulta heidän ystävyytensä syvenee keskinäiseksi rakkaudeksi.

”Her” on omaperäinen rakkaustarina, joka tutkii intiimiyden sopeutuvaa – ja riskialtistakin – luonnetta nykymaailmassa.

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen nicale@utu.fi. Maksa 8 euroa Katkon tilille FI59 4713 0010 0244 04 tiistaihin 18.2. mennessä. Sen jälkeen ilmoittautumista ei myöskään voi peruuttaa.

Nähdään Kinopalatsissa klo 20.30!

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggaajaa tykkää tästä: