Toiminta

Katkon tavoitteena on järjestää jäsenistöllemme vuoden ympäri monenlaisia tapahtumia ja tekemistä, jotka tukevat opiskelijoiden jaksamista sekä edesauttavat ystävyyssuhteiden luomista. Vapaa-ajan tapahtumiimme kuuluu leffailtoja, urheilutapahtumia, excursioita, kulttuuririentoja ja muuta mukavaa yhdessäoloa.

Katkolla löydämme aina syytä juhlaan ja nautimmekin toistemme seurasta vuoden mittaan järjestettävien useiden sitsien ja baaribileiden muodossa.Vanhoihin tuttuihin Katkon perinnetapahtumiin kuuluvat syksyiset uusien opiskelijoiden kastajaiset ja tunnelmalliset pikkujoulut. Loistokkaiden vuosijuhlien merkeissä pukeudumme iltapukuihin tanssahtelemaan viiden vuoden välein.

Katkolaiset tapaavat muiden kaupunkien kasvatustieteiden opiskelijoita, yleensä sitsien ja työelämäseminaarien muodossa.Lisäksi vuosittain järjestetään maanlaajuinen tapahtuma kaikkien maamme kasvatustieteiden ainejärjestöjen kesken, jossa on mahdollisuus tutustua muiden kaupunkien kasvatustieteen opiskelijoihin. Muutaman vuoden ajan yhteinen tapahtuma on ollut Kasvisristeily.

Erilaisten vapaa-ajan tapahtumien lisäksi Katko valvoo myös kasvatustieteiden opiskelijoiden etua laitoksella ja haluamme varmistaa, että jokaisen jäsenen ääni tulee kuulluksi. Pyrimme myös kehittämään opetusta yhteistyössä laitoksen henkilökunnan kanssa. Noin kerran viikossa hallitus kerääntyy päättämään Katkon ajankohtaisista asioista ja suunnitelemaan tulevia tapahtumia kokouksissa, jotak ovat jäsenistöllemme avoimia tilaisuuksia.

Oman toimintamme lisäksi olemme aktiivisesti mukana järjestämässä tapahtumia ja huolehtimassa edunvalvonnasta yhteistyössä tiedekuntajärjestö Indexin ja ylioppilaskunta TYYn kanssa. Olemme myös innokkaita järjestämään kaikenlaista ainejärjestörajoja rikkovaa toimintaa kuten yhteisiä sitsejä, bileitä ja etkoja yhdessä muiden ainejärjestöjen kanssa.

Seuraa Katkon tapahtumakalenteria niin pysyt ajan tasalla toiminnastamme!